Tablets in NMCT

Wat is NMCT?

In 2020 zullen meer dan 30 miljard toestellen op internet aangesloten zijn. NMCT stoomt je klaar voor deze toekomst. Eerst bouw je een brede en solide IT basis op waarna je gericht kan specialiseren.

Als Web & App Developer focus je op ontwikkeling van zowel de frontend als de backend van een applicatie. Je hebt een goede kennis van verschillende programmeertalen en de nodige aandacht voor user experience.

Als Smart Technology Creator focus je op het connecteren en integreren van verschillende devices en services tot een krachtig geheel. Je hebt een goede kennis rond programmeren en datacommunicatie.

Als Infrastructure Engineer focus je op de installatie, configuratie en onderhoud van een computernetwerk zodat de continuïteit er van verzekerd is. Je hebt een goede kennis rond netwerkinfrastructuur en systeemarchitectuur.

Als NMCT’er is IT een deel van je leven. Je weet van aanpakken en bent een ondernemende doener die liefst platgetreden paden verlaat en cutting edge met IT bezig is.

Tablets in NMCT

Jij bent belangrijkJij bent belangrijk

De overstap naar hoger onderwijs is niet altijd even gemakkelijk. Je mentor (een lesgever) is jouw aanspreekpunt om mee te helpen de weg te effenen.

Docenten en medewerkers zijn vlot bereikbaar en begeleiden je graag tijdens je opleiding.

Relatie met werkveldSamenwerking werkveld

Om je skills te doen groeien is het evident dat je realistische cases bestudeert. We dagen je uit met real-life opdrachten.

Creatieve gedrevenheid in relatie met het werkveld is een bijzonder kwaliteitskenmerk dat door NVAO aan ons werd toegekend.

Digital Expert SkillsProjectwerk

Naast technologische know-how, leer je zoeken naar oplossingen en leer je projecten beheren in teamverband en in nauw contact met je opdrachtgever.

We scherpen je initiatief, creatieve gedrevenheid en ondernemingszin aan.

A la carteAnticipating the future

De evoluties binnen IT volgen elkaar snel op. We laten de meest cutting edge technologie al aan bod komen en bieden jou kanalen aan om boeiende trends op te volgen.

Dit is onder meer mogelijk dankzij de onderzoeksgroep Sizing Servers die met bedrijven als Intel en Facebook samenwerkt.

Ons programma

Jouw toekomst

Web & App Developer
Big Data Architect
System Engineer
Embedded Programmer
Functional Analist
Cloud Engineer
Informaticus

Ook internationaal

NMCT internationaal